معرفی ده کشور برتر تولید کننده قهوه در سراسر جهان ( 2019 )
توضیحات:
-
به نام خدا
خیلی از افراد روزانه قهوه رو به عنوان نوشیدنی اصلی خود استفاده میکنن و به همین دلیل تعداد کافهها چه در ایران و چه در خارج از کشور هر روزه افزایش پیدا میکنه، به همین دلیل مزارع و کارخانههای تولید کننده قهوه نیز در سراسر جهان افزایش پیدا کرده است.
سازمان بینالمللی قهوه سالانه بهترین و بزرگترین تولید کنندگان قهوه را معرفی میکنه ، که در ادامه 10 کشور برتر در زمینه تولید قهوه در سال 2019 را معرفی میکنیم .
معرفی ده کشور برتر در تولید قهوه
در این لیست قصد داریم تا کشورهای تولید کننده قهوه در جهان رو که بیشترین تولیدات قهوه رو در دست دارن معرفی کنیم. این لیست در سال 2019 تهیه شده و ممکنه در سال های بعد رنکینگ متفاوتی از کشور پشت هم قرار بگیرند، این لیست بیشتر جنبهی کمی داره و به کیفیت قهوه ها توجهی نشده
1. برزیل : با تولید 2/859/502 تن در سال بهترین تولید کننده قهوه
شاید بیشتر علاقهمندان قهوه بدونن که برزیل بزرگترین و یکی از بهترین انواع قهوه رو در کشورش پرورش میده . برزیل حدود 150 ساله که به عنوان بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان به شمار میآید . در سال 2014 برزیل حدود 2/594/100 تن قهوه تولید کرده و سال به سال کشت قهوهرو افزایش داده .
برزیل 27/000 متر مربع از زمینهایش را به کشت قهوه اختصاص داده است . این مزارع بیشتر در شهرهای سائوپائولو ، پارانا و گرایس ، به دلیل شرایط خوب آب و هوایی قرار داره . قهوههای برزیل با فراوری جدید با قهوههای کشورهای دیگه متمایز میشن . به طوری که گیلاسهای قهوه رو در برابر نور خورشید قرار میدهند تا خشک بشن ، در حالی که در کشورهای دیگه اینطور نیست .
2. ویتنام : با تولید 1/818/811 تن در سال
شاید خیلی از افراد با قهوه ویتنام آشنایی نداشتهباشن ولی در ویتنام به دلیل شرایط آب و هوایی افراد زیادی به کاشت قهوه روی آوردن . با وجود اینکه چندین سال جنگ در ویتنام رخ داد اما ویتنام تولیدات خودشو به حدی رسوند که تا بهامروز به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندهگان قهوه محسوب میشه . در زمان جنگ تولید قهوه ویتنام حدود 6/000 تن بود ولی تا سال 2015 تولیدات خودشو تقریبا به 1/650/000 تن رسوند . و حالا در مکان دوم تولیدات قهوه قرار داره .
3. کلمبیا : با تولید 892/871 تن در سال
قهوه کلمبیا یکی از مشهورترین قوهها در دنیاست ، البته شاید بخشی از شهرتش رو مدیون برند (( خوان والدز )) باشه . در سالهای 1980 تا 2010 به دلیل گرمای کره زمین و بارش کم در کلمبیا باعث شده تاثیر منفی در تولیدات قهوه بذاره ولی تا بهامروز خیلیها به دلیل کیفیت قهوه کلمبیایی از این قهوه استفاده میکنن .
4. اندونزی : با تولید 814/629 تن در سال
شاید کشور اندونزی یکی از برترین تولید کنندگان قهوه شناخته نشه ، اما تولید قهوه در این کشور در سال 2015 حدود 660/000 کیلوگرم بوده و تا به امروز که تولیدات قهوه رو به 814/629 تن در سال رسانده است . آب و هوای اندونزی برای کشت قهوه مناسبه و حدود 1 میلیون هکتار از زمینها زیر کشت قهوه هستند . قهوه توسط استعمارگران هلندی در اندونزی رایج شد . و تا بهامروز حدود 814/629 تن در سال قهوه تولید میکنن . یکی از بهترین و گرانترین قهوهها در اندونزی (کوپی لواک) است، که گران بودن آن بیشتر به خاطر روش پرورش آن است .
پالم سیوت ( palm civit ) نام یک حیوان شبیه گربه است که دانههای قهوهای رو که هنوز درون آنها سفت نشده رو میخوره و گوشت میوه رو هضم و دانه قهوه رو دفع میکنه . دانه قهوه جمعآوری میشه ، و بهعنوان قهوه ((کوپی لواک)) به فروش میرسه .
5. اتیوپی : با تولید 423/287 تن در سال بهترین تولید کننده قهوه عربیکا
اتیوپی به عنوان بهترین برند قهوه عربیکا در جهان محسوب میشه . هرار، لیمو، سیدامو و بیرگاچف یکی از بهترین برندهای قهوه در اتیوپی است . در اتیوپی حدود 1100 ساله که قهوه کشت میشه و حدود 28 درصد از صادرات این کشور مربوط به قهوهاست .
6. هندوستان : با تواید 385/786 تن در سال
در هندوستان قهوهها به دلیل اینکه در کنار گیاهانی مثل هل و دارچین رشد میکنن معمولا طعم و رایحهای تند دارند. بیشتر قهوههای تولیدی در این کشور در تپههای جنوبی این کشور کشت میشه و حدود 80 درصد صادرات هندوستان به کشورهای اروپایی ازجمله روسیه است. قهوه هندوستان یکی از تند ترین قهوه ها محسوب شده و از این رو طرفداران زیادی نیز تو جهان داره.
7. هندوراس : با تولید 380/296 تن در سال
کشت قهوه نقش مهمی رو در اقتصاد هندوراس ایفا میکنه و بیشتر مردم این کشور به کشت قهوه روی اورده اند . در میان مردم قهوههای کلمبیایی و اتیوپیایی شناخته شدهتره و مردم کمتری از این نوع قهوه استفاده میکنند ولی با این حال قهوه هندوراس تونسته جایگاه هفتم رو از اوگاندا بگیره و سالانه حدود 380/296 تن در سال قهوه تولید کنه
.
8. اوگاندا : با تولید 314/489 تن در سال
شاید کسی فکرش رو هم نکنه که قهوه اوگاندا به عنوان هشتمین تولید کننده قهوه در جهان به شمار میاید . اما اوگاندا بزرگترین کشور آفریقایی در صادرات قهوه است و در سال 2015 تونست جای مکزیک رو در رتبه هشتم بگیره . قهوه بخش مهمی از اقتصاد اوگاندا محسوب میشه و مردم این کشور بیشتر به پرورش قهوه روی اوردند .
9. مکزیک : با تولید 257/940 تن در سال
یکی از بهترین قهوههای عربیکا در جهان در مکزیک تولید میشه . در دهه 90 میلادی بحران قهوه در مکزیک به وجود اومد ولی به دلیل اینکه آمریکا احتیاج به واردات قهوه داشت و این امر تنها از مسیر مکزیک میسر میشد باعث شد بحران قهوه در سال 2000 میلادی بهبود پیدا کنه و کشور مکزیک بتونه صادرات قهوه رو از سر بگیره .
10. گواتمالا : با تولید 224/871 تن درسال
تا سال 2011 گواتمالا بیشترین تولید کننده قهوه در آمریکای مرکزی بود اما پس از سال 2011 هندوراس از گواتمالا سبقت گرفت . گواتمالا به عنوان دومین کشور صادر کننده قهوه در آمریکای مرکزی محسوب میشه . شاید کمی براتون عجیب باشه، اما صحت داره.
اما در پایان باید بگوییم که دانههای قهوه در هر منطقه عطر و بوی مخصوص به خود را دارند و دارای فواید ضدافسردگی و ضدسردرد میباشند.
قهوه معرف چه کشوری است ؟
قهوه معرف چه کشوری است ؟
برای پاسخ به این سوال که قهوه معرف چه کشوری است و یا قهوه برای کدام کشور است ؛ باید نگاهی به تاریخچه کشف قهوه بیاندازیم.
گیاه قهوه بومی مناطق گرمسیری آفریقا بوده و ابتدا در منطقه ای در شهر کافا یکی از شهر های کشور اتیوپی کشف شد و به سایر نقاط جهان فرستاده شد.